Mijn naam is Marlot, 33 zomers jong en een zoetekauw in hart en nieren
Om die sweettooth een beetje te voeden, dook ik altijd de keuken al in voor heerlijke gebakjes, koeken, brownies en taarten.
Aangemoedigd door familie en vrienden startte ik Marlots cakes zodat ik deze heerlijkheden met jullie kan delen.
Ik kan jullie mededelen dat ik er ontzettend veel plezier aan beleef. Jullie creatieve ideeën, wensen en verschillende smaken zorgen ervoor dat ik mezelf continu uit kan blijven dagen en echt iets met mijn creativiteit kan doen.
Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van boter crème taarten. Mijn boter crème maak ik op basis van een super zachte Zwitserse merengue met een vleugje witte chocolade. Zo heb je niet het gevoel dat je een hap boter eet maar juist een zachte merengue die smelt op je tong.
Alle onderdelen van mijn taarten en treats worden zoals ze dat noemen 'from scratch' gemaakt. Ik gebruik verse en hoge kwaliteit ingrediënten om een uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen.